FAIL (the browser should render some flash content, not this).
LLanden
Tartalom2
Tartalom3
Tartalom4
Tartalom5

Kapcsolat

Tel.: +36-1-346-0208

Működési elveink

 • Teljes körűség elve
  Csak teljes körű szolgáltatással lehet tartós ügyfélkapcsolatokat kialakítani. Erre munkánk során kellett ráébrednünk mivel egyre dominánsabban jelentkező komplex szolgáltatást igénylő ügyfeleink ezt elvárják. Ezen igényekhez alkalmazkodó cégfelépítés és munkarend illetve módszerek kialakítása meghozta gyümölcsét, amit tartós ügyfeleink folyamatosan növekvő száma igazol.
  Az ötlettől a projekt felrajzolásán keresztül a forrástérkép kialakításán túl egészen a projekt megvalósulásáig együttműködünk ügyfeleinkkel. Az igények alapján ezen túlmenően a projekt utóéletében, eredménykövetésében is gyakorta részt vállalunk.

 • Átláthatóság elve
  Olyan munkarendre és munkamódszerre vállalunk kötelezettséget és felelőséget a megkötött szerződéseinkben, ami az ügyfeleink számára biztosítja a munkánk átláthatóságát.

 • Szakmaiság elve
  A pályázati piacon kialakult erős versenyhelyzetben csak a tökéletes szakmaisággal elkészített pályázatok és projektek elfogadhatóak az ügyfelek számára. Ebből kiindulva, szakmailag kifogástalanul képzett és kellő kreativitással rendelkező kollégákkal dolgozhatunk együtt.
  Munkatársaink túlnyomó részben jogász, közgazdász, számviteli végzettségű szakember. A pályázatokban gyakorta jelentkező speciális szakmai ismereteket igénylő feladatokat megbízásos partneri kapcsolatban lévő munkatársaink látják el. Csak ez a körültekintő szakmai megalapozottság jelenhet biztonságot ügyfeleinknek és jövőképet a LLanden Consulting Kft. számára.

 • Partneri hálózat fontosságának elve
  Munkánk szakmai megalapozottságát biztosítja az általunk működtetett, illetve velünk szerződéses viszonyban álló ügyvédi irodák, könyvelő cégek és nem utolsó sorban kiterjedt banki kapcsolatok rendszere.

 • Ügyfélközpontúság, mint generális elv
  Az előzőekben felvázolt működési elvek célja és eredmény az az ügyfélközpontú működési rend, amely nélkülözhetetlen munkánk során. Nem tartjuk lehetségesnek, és működőképesnek hogy számítógépes keresőprogramok rajzoljanak fel finanszírozási térképeket. Ügyfeleinkkel való rendszeres kapcsolattartás állandó és naprakész információáramlást tesz lehetővé, biztosítva a kiszámíthatóságot és tervezhetőséget.